AKTUALITY

Jak psát web

pátek 18. dubna 2014

KAUZA : JAK DOSTAT Z HRÁČŮ MAXIMUM ?!

Po finálových ohlasech se náš tým pustil do hledání příčin famózních výkonů finalistů a přichází se šokujícím zjištěním. Za přímo výtečnými výsledky týmů HC Garden a Panters Příbram stojí poněkud originální, nicméně netradiční a zvláštní způsob přípravy na
turnajové (možná i ligové) zápasy.
ZA VÝBORNÝMI VÝSLEDKY HRÁČŮ STOJÍ JEJICH POLOVIČKY
Jako hlavní postavy této kauzy považujeme Příbramského útočníka Antona Važana a útočníka z řad Garden Báleše. Tito hráči mají právě jediné společné. Oba se střelecky prosadili v úvodním finále a potvrdili teorii o "nařízeném laškování s vlastními manželkami ve volný den před zápasem."
Prvním náznakem se stal ohlas manažera Mičurina na otázku, co stojí za úvodní finálovou výhrou na ledě příbramských panterů : "Těžko povědět, snad možná společná noc s manželkama nebo milenkama před zápasem." K údivu všech reagoval podobně jeho sok : "Snad to zavinila i podobná taktika přípravy na zápas, jakou zvolil soupeř. Hráči dostali před zápasem volno, aby se věnovali svým manželkám či přítelkyním."

A ZÁVĚR KAUZY ?
Co z toho plyne pro nás ostatní manažery ? Nařiďme všichni našim svěřencům stejnou přípravu na zápas už od 1.kola příštího ročníku a Příbram s Garden budou bojovat ve skupině o udržení !
:) :) :)