AKTUALITY

Jak psát web

úterý 15. dubna 2014

Juniorská liga U21 pro Elite Warriors

Premiérový ročník má za sebou i juniorská liga do 21 let. Tohoto projektu se zúčastnila pouhá trojice týmů a všichni ze zúčastněných se shodli, že tato novinka splnila svůj účel. Po šesti zápasech se z celkového triumfu radovala juniorka Elite Warriors.

Soutěž se hrála dvoukolově každý s každým. Na nabídku zapojit do Elite Cupu i "mladé pušky" kývli manažeři Stembi (HC Stembi), Pavlis (HC ASTRA Fodol City) a Marten (EC Elite Warriors).Vzhledem k hracím dnům hlavního turnaje se hracím dnem pro juniory stala sobota. Jedinou kaňkou na bezproblémovém průběhu se stal poslední zápas, kdy si ani Marten a ani Pavlis nepohlídali věk svých hráčů U21 a s příchodem nové sezóny jim někteří dosáhli 22 let a nemohli už nastoupit.

 Nejlépe si v turnaji vedly naděje Warriors, které nepoznaly hořkost porážky a s neobdrženou brankou v mini turnaji zvítězily. "Náš cíl byl jediný. Zpestřit našim mladíkům růst a zapojit je i do zápasového tempa, aby nabrali nějaké zkušenosti. Musím říct, že se premiéra vyvedla. Na výsledku nám zase tolik nezáleželo, ale každé vítězství potěší. Pro příští ročník bych chtěl pozvat i ostatní manažery a dali svým juniorům pravidelné zápasové temo.


Za nimi se ztrátou tří bodů zaostali mladící Astry Fodol City s vyrovnaným skórem 8:8.



Na posledním stupínku skončil se svým týmem manažer Stembi s žádným získaným bodem. "Juniorská liga byla pro mě premiérou, skládal jsem tým na poslední chvíli, takže musím juniorům poděkovat. Chtělo by to ale více týmu a více zápasů, abychom se mohli srovnávat se staršími a lepšími týmy", komentoval své působení Stembi.
 


PO 6.KOLEVVP-PPPSk.B
1.EC Elite Warriors U2130-0028:010*
2.HC ASTRA Fodol City U2120-018:87*
3.HC Stembi U2100-041:250
VP - Výhry po prodloužení (2 body)
PP - Prohry po prodloužení (1 bod)
* poslední utkání bylo oboustranně kontumováno výsledkem 0-0 z důvodu nedostatků hráčů U21 u obou týmů