AKTUALITY

Jak psát web

pondělí 21. dubna 2014

HC Garden roznesl příbramské pantery a je krůček od obhajoby titulu

Po sedmi dnech od prvního finále bylo na programu finále č.2., tentokrát na ledě Mičurinových "zahradníků". Domácí uštědřili středočeským šelmám tvrdý direkt a udělali tak rázný krok k zopakování loňského úspěchu.

Druhá epizoda Grand Finale začala opatrně. Jako první šanci na otevření skóre dostali v polovině úvodní třetiny Panters. Po nevyužité početní výhodě se do vážnější šance dostali hostitelé a ihned se dostali do vedení. Šťastným střelcem se stal Martin Tomáš, který o minut a půl později připravil s Carisio Gaiem úspěšnou pozici pro Stanislava Báleše, který se stejně jako v minulém zápase nemýlil.
Druhá třetina definitivné vzala hostům šanci na získ svého prvního vítězství. Ve 22.minutě se prosadil Bach, a když v polovině zápasu příbramští vystřídali brankáře, domácí v 32., 33. a 36.minutě ukázali naučené kousky se zahradnickým náčiním.
Závěrečná třetina už nepřinesla žádné napínavé nebo dramatické situace. "Pouze" dvě branky do hostující sítě. 
Tímto debaklem si manažer Mičurin přiblížil obhajobu loňského turnajového vítězství a dělí ho i jeho svěřence poslední krok od ukončení finalové série.

   HC GARDEN   8 - 0   PANTERS PŘÍBRAM 
(2-0, 4-0, 2-0)
Branky : 14' Tomáš, 16' Báleš, 22' Bach, 32' Rintamäki, 33' Báleš, 36' Gai, 54' Černohorský, 58' Tomáš

Série pokračuje dalším nědělním zápasem, tentokrát znovu na ledě Havlosových šelem. Utkání startuje ve 21.00.