AKTUALITY

Jak psát web

pondělí 14. dubna 2014

První finále pro HC Garden !


První ostrý souboj favoritů a úvodní vítězství pro manažera Micurina. Hosté se díky zvládnuté první třetině ujímají vedení ve finálové sérii 0-1.

V článku reportáž a ohlasy.
Úvodní finále tolik očekávaného dramatu nepřineslo. Obhájce titulu Garden pálili ostrými hend od začátku zápasu a v 8.minutě se dočkali vedení. Přesnou trefu zaznamenal po asistenci Gaie a Pavlíčka Báleš. Tentýž hráč poslal hosty do dvougólového vedení ve 14.minutě, kdy stál na konci kombinace Huberta Baláže a znovu Carisia Gaie. Omámení Panters do první přestávky kapitulovali ještě jednou z hole Lefebvra a průser byl na světě.
Po divoké rozpravě v domácí šatně s manažerem havlosem se domácí borci začali tlačit do útoku a po vyrovnané prostřední části se dočkali srovnání. Prvním finálovým úspěšným střelcem z řad Příbramských byl Anton Važan.
Hosté hned ze začátku závěrečné třetiny utli domácí myšlenky na zvrat a pojistili pojistili si Balážovou brankou náskok, vedení a posléze i úvodní vítězství ve finálové sérii.

   PANTERS PŘÍBRAM   1 - 4   HC GARDEN 
 (0-3, 1-0, 0-1)
Branky : 39' Važan - 8' Báleš, 14' Báleš, 18' Lefevbre, 41' Baláž


Mičurin (HC Garden) :
"Musím potvrdit,že obhajovat vítězství je daleko těžší. Proto, když jsem se dostal do finále, už jsem si splnil svůj cíl. Mužstvo stárne, dochází mu dech a soupeři se lepší. Je to velmi vyrovnané. První finálové utkání jsem sice vyhrál, ale myslím si, že Panteři ještě něco vymyslí a o překvapení nebude nouze."

Havlos (Panters Příbram) :
"Radost, která zavládla po poslední výhře a z postupu do finále byla zkažena studenou sprchou z prohry na domácím ledě 4:1. Nepovedl se nám ůvod zápasu a první třetinu jsme prohravali o 3 góly. Tento náskok se nám nepodařilo proti velmi dobrému a silnému soupeři alespoň vyrovnat. Snad to zavinila i podobná taktika přípravy na zápas, jakou zvolil soupeř. Hráči dostali před zápasem volno, aby se věnovali svým manželkám či přítelkyním. Bohužel tato taktika se nevyplatila. Uvidíme, jak hráči přistoupí k dalším zápasům, ale určitě nechceme nic soupeři darovat zadarmo."

A co rozhodlo úvodní finále ?

Mičurinova jednoznačná odpověď : "Těžko povědět, snad možná společná noc s manželkama nebo milenkama před zápasem."

Šokující zjištění pro příznivce Elite Cupu, tuto kauzu pro Vás budeme nadále sledovat !