AKTUALITY

Jak psát web

pondělí 28. dubna 2014

JE ROZHODNUTO ! HC GARDEN OBHÁJIL LOŇSKÝ TRIUMF !

Důležitý zápas představoval nůž na krku pro svěřence manažera Havlose. Jeho tým měl za úkol odvrátit dva finálové mečboly proti týmu, kterého zatím ještě nedokázali porazit. Tři třetiny a prodloužení se jim to úspěšně dařilo, o vítězi rozhodly dramatické a nervydrásající penaltový rozstřel, ve kterém udržel nervy na uzdě hostující Báleš a rozhodl tak o obhajobě titulu pro HC Garden.



Do utkání lépe vstoupil hostující favorit a v 10.minutě se dostal do vedení, úspěšným střelcem se stal Rintamäki. Domácí si spíše svého soupeře oťukávali a opatrnou hrou se před svatyni Svitinše dostávali jen zřídka.
Druhá třetina už nabídla atraktivní hokej plný střetů, šancí a také o špetku více branek. A vyrovnání se dočkali i domácí. Krátce po polovině zápasu se po ose Nysather-Martin na milimetr přesný pas dostal až k volnému Teodoru Šindlerovi, který propálil brankáře zahradníků. Domácí ožili a o to více se začali tlačit za vedením. Přišlo ale zmrazení a hosté před druhou sirénou znovu udeřili. Dvořák našel Bacha a hosty dělila od titulu jen jediná třetina.
Panteři museli vrhnout všechny síly do útoku.Na začátku závěrečné části měli k dispozici přesilovou hru, a když ani po vlastním oslabení se stav nezměnil, přišla nenápadná akce, kdy k velké radosti domácích fanoušků přišlo vytoužené vyrovnání. Hrdinou se stal Bolesius Točelis. Do konce základní hrací doby se už stav neměnil a když nerozhodlo ani pětiminutové prodloužení, musely rozhodnout nájezdy.

Jak šly nájezdy :

Važan (PP)  
Báleš (HCG) 

Točelis (PP)  
Gai (HCG)

Hrádok (PP)
Baláž (HCG)

Važan (PP)
Báleš (HCG)


   PANTERS PŘÍBRAM   2 - 3sn   HC GARDEN 
 (0-1, 1-1, 1-0 - 0-0)
Branky : 33' Šindler, 48' Točelis - 10' Rintamäki, 39' Bach, rozhodující nájezd Báleš